Šolska knjižnica je namenjena vsem učencem, učiteljem in strokovnim delavcem šole. V šolski knjižnici vsi obiskovalci upoštevamo knjižnični red. Urnik izposoje je napisan na vratih knjižnice in velja za celo šolsko leto, knjižnica je izjemoma zaprta, kadar je knjižničarka odsotna zaradi nadomeščanj odsotnih učiteljev ali spremstva učencev.

MEDVOŠKA KNJIŽNA TRANSVERZALA 2019/2020

V sodelovanju s Knjižnico Medvode se je naša šola tudi letos priključila projektu družinskega branja Medvoška knjižna transverzala.  Zbirne kartončke in žige prejmete v šolski knjižnici ali v Knjižnici Medvode, več informacij o projektu pa si lahko preberete tukaj.

Zaključek bralne verige

Klikni na povezavo in si preberi prispevek. (klikni na povezavo)

Pot knjige

Od 30. 9. do 12. 10 2019 na šoli gostuje potujoča razstava Pot knjige, avtorjev Davida Kranjčana in Žiga X Gombača. Razstava je nastala pod okriljem Javne agencije RS za knjigo. Na 12 plakatih prikazuje pot knjige – od njenega nastanka do srečanja z bralcem. Ogledate si jo lahko v ali šole.  Lepo vabljeni!

Bralna veriga

Tudi naša šola se je priključila projektu Nacionalni mesec skupnega branja, in sicer z bralno verigo. Več si lahko preberete tukaj (povezava na dokument).

 

Bralna značka

Obveščamo vas, da se v torek, 17. 9., z dnevom zlatih knjig pričenja BRALNA ZNAČKA. Priporočilne sezname si lahko ogledate tukaj (povezava na dokument).  Prijetno branje vam želimo.

 

Knjižničarka: Barbara Kavčič

Pomembne informacije

 

 

(Skupno 728 obiskov, današnjih obiskov 1)